VINDE TOT CE ȘTII!

Crezi că profiți suficient de cunoașterea ta? Majoritatea oamenilor nici măcar nici nu-și pun această problemă. 
 
Dacă ceva din ceea ce știi poate aduce bani sau alt tip de câștig celor din jur, atunci acel ceva îți poate aduce bani și ție. 
 
Cartea mea te învață ce ai de făcut pentru a profita de pe urma cunoștințelor tale.
 
Simplu, rapid și cu muncă. Exact, "cu muncă". Nimic din ceea ce te învăț eu nu poate fi pus în practică fără să muncești. (cartea este în format electronic - pdf și este livrată prin Email)
CUMPĂRĂ ACUM - 97 LEI
  • VISA credit card
  • MasterCard credit card
  • American Express credit card
  • Discover credit card

CEEA CE ȘTII ÎȚI ADUCE BANI

Vinde tot ce știi! (ebook) este un sistem simplu de vânzare a cunoștințelor tale.
Înveți ce ai de făcut pentru a-ți vinde cunoșterea sub formă de cărți, ghiduri, cursuri, seminarii etc.

"Informațiile din Vinde tot ce știi! sunt aceleași informații care au stat în spatele succesului ghidurilor Fii bărbat!. Ștefan vine cu informațiile, tu trebuie să vii cu munca. E OK, nu?"

Alex David - www.fiibarbat.ro

NU TREBUIE SĂ FII UN EXPERT

Atunci când îți vinzi cunoașterea, cei din jur te vor privi altfel. Adevărul este că și tu te vei schimba  din momentul în care primul tău produs (carte, ghid, curs etc.) va fi cumpărat. Nu e nevoie să fii un expert, e suficient să știi ceva valoros pentru cei din jur. Dacă ceea ce știi poate aduce bani sau alte beneficii celor din jur, atunci poți face bani cu ajutorul cunoașterii tale.

CÂȘTIGI BANI ȘI MAI MULT DE ATÂT

Când îți vinzi cunoașterea, categoric obții bani. Cât de mulți? Depinde de cât de valoroasă este cunoașterea ta, dar mai ales de cât de mult ești dispus să muncești pentru a ți-o vinde. În plus, dincolo de bani, vei câștiga un anumit tip de statut. Statul celui care își cunoaște valoare și și-o exploatează pe măsură.